App Icon

Tranzy

Package Name: com.winkgo

ver: 1.0.92


Description

Tranzy este aplicația mobilă care te ghidează prin oraș, când alegi să iei autobuzul sau tramvaiul. Îți oferă informații actualizate în timp real despre linii, localizarea stațiilor apropiate, timpul de sosire a mijloacelor de transport în staţie, rutele optime în funcție de punctul de plecare ales, distanța până la destinație, vehicule și alertele din trafic.

PUNCTUAL & EFICIENT
Vrei să știi cât mai ai de așteptat în stație?
Tranzy îți arată în cât timp ajung în stații mijloacele de transport, precum și orarul lor general.
Nu știi ce număr să iei?
Tranzy afișează stațiile din proximitate și îți oferă variante pentru destinația vizată.
Vrei să știi cum ajungi mai repede?
Tranzy afișează stațiile din proximitate și îți oferă variante pentru destinația vizată.
Vrei să mergi cu un anumit vehicul?
Tranzy filtrează informațiile în funcție de mijlocul de transport dorit.
Probleme în trafic?

Tranzy anunță devierile de traseu, intervențiile sau blocajele.

SMART & MODERN
Aplicația utilizează date oferite în timp real de sistemul GPS al mijloacelor de transport în comun, sincronizate la telefonul tău smart, ca tu să știi exact cât mai ai de așteptat în stație. Poți utiliza aplicația cu serviciul de localizare activ, poți introduce adresele manual ori poți selecta locația direct pe hartă. Totul, interacționând cu o interfață prietenoasă și ușor de utilizat.

PRIETENOS CU ORAŞUL
Tranzy monitorizează stațiile self-service de închiriere de biciclete, afișând în timp real numărul de biciclete și locurile disponibile din reţeaua de staţii.

ORAŞE
Iași
Cluj-Napoca

IMPORTANT
Activează serviciile de localizare. Tranzy este o aplicaţie de transport. Localizarea ne permite să te ajutăm să ajungi din punctul A în punctul B.

Funcţionarea optimă a acestor soluţii depinde de planificarea zilnică și alocarea corectă a vehiculelor la traseu de către operatorul de transport public, cât și de starea și funcţionarea sistemelor de GPS.

Descarcă aplicaţia și descoperă ghidul tău urban de călătorie.
Scrie-ne despre cum te ajută și ce îti place la Tranzy dar și pentru feedback sau întrebari la support@tranzy.ro, pe facebook & twitter @tranzyAI. Citim fiecare mesaj în parte. Şi răspundem la fel!

Previous versions

Variant APK Ver Architecture APK Download
199 1.0.92 64Bit Download